onsdag 24 januari 2007

Högskole häng


Frågan är hur det blir med högskole häng för vissa till hösten? Högskoleprovet har just varit vilket det rapporteras om på Jesper Saléns blogg. Den gode Jesper har skrivit som bäst 1.4 innan på provet, men behöver minst 1.7 för att komma in på den önskade läkarlinjen. 1.4 är i och för sig inte helt illa om man kollar på vad andra kändisar haft! Hon på bilden här kom inte upp i bättre än minimipoäng (0.1) när hon skrev provet 1992. Maria Wetterstrand på miljöpartiet gick det bättre för. Men vad hjälper det när hon har hamnat i ett så konstigt parti! Fast hon e ju söt å andra sidan :-)
Vi vet inte vad Lars Vilks skrivit på provet än (återkommer med detta), vad vi vet är däremot att det fortfarande är glödhet diskussion om Lunds konsthall och Miriam Bäckström på hans eminenta blogg!

Maria Wetterstrand 2.0, Daniel Westling 0.1, Linda Skugge 0.1, Robinson Mille 0.6, Nina Persson 1.0, E-Type 0.7, Tove Lifvendahl 1.2, Stefan Holm 1.2, Anton Glanzelius 0.9, Alice Bah 0.6, Özz Nüjen 1.2, Malin Moström 0.3, Gurkbasurken ??, Lars Vilks ??

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, helt apropå skulle ni inte kunna lista typ de bästa konstsidorna??