måndag 11 december 2006

Statsminister, nej tack!


Som alla vet har Göran Perssons look a like Carin Jämtin just tackat nej till att bli Socialdemokraternas nya ledare. Vad hon däremot inte tackade nej till var en fat suit contest mot Kristina Axén Olin, borgarrådet i Stockholm, samarrangerad av it event företaget Digital river, Carlsberg och Riksförbundet Föräldrar Föreningen mot Narkomaner, som kvällen till ära abbonerat hela Sturecompagniet till ett stödparty mot sprutbyte och metadon. Axen Olin vann en promenadseger. Vi bad bägge om en kommentar efter matchen:

SQ: Hur känns det att vinna?
KAO: Det känns toppen! Man botar inte alkoholister genom att ge dem sprit och min övertygelse är att man inte botar narkomaner med fria sprutor.
SQ: Men man får väl inte AIDS av att dricka ur någon annans flaska?
KAO: Nej men munherpes och det är inte heller så fräscht, LOL.

SQ: Carin det såg ut som du gav bort segern?
CJ: Jag kan väl erkänna att jag inte direkt brinner för den här frågan. Tänkte väl att Kristina kunde lägga sig i någon senare match som tex förslaget att återinföra folkhemsklassikern tvångssterilisering av samer och förståndshandikappade.

Som sagt, årets första fight mellan stadshusetsgiganter blev ingen rysare direkt. DJ-battlet mellan Johan "Stakka Bo" Renck och David Kaiser senare under kvällen var en betydligt mer nervkittlande historia... Vem som vann får ni se på bloggen imorgon.

Inga kommentarer: