söndag 31 december 2006

Gott nytt pepp!!


Först vill vi be om ursäkt för att det varit update torka här på bloggen. Jul lov, diverse bråk och skador har legat emellan.
Skandalerna flockas såhär i årets sista skälvande minuter. Visst; det har varit ett suveränt år i många avseenden, nya Spybar, Teartron you name it. Men trots allt är livet inte bara party. Exempelvis ser vi att vår värsta bloggkonkurrent blivit nominerad till nöjesguiden priset. Visst ni är jättekul och så, men kom ihåg vems idén var från början!? Men å andra sidan Nöjesguiden hade ju sin storhetstid ca 10 år tillbaka i tiden då den anågs cool (med viss rätta). Nu är det bara sådana gamla getter som Bengt Olsson som läser den.


Nåväl, vi skall inte vara bad loosers utan skall istället fira in det nya året med en dunder nyhet; den tidigare fajten mellan Jeseper Sahlén och Gurkbasurken pågår för fullt. Jesper leder för tillfället, men deras nyårs inlägg får fälla avgörandet. I vilket fall som helst utnämner vi Jesper Sahlén till höstens bloggkomet.

Squaller kan redan avslöja årets bloggtopplista:
1. Stockholm Streetstyle
2. Kenneth Vasques
3. Sanna B
4. Gurkbasurken
5. Jespers berg och dalbana

Till sist en tråkig nyhet för vissa... Minns ni Gustav Fridolin, miljökämpen i riksdagen? Många tjejers favorit politiker som verkligen brann för de svaga i samhället och världen, ofta blev intervjuad i TV när det gällde frågor om U-länder och miljörförstöring. Han slutade ju med politiken efter miljöpartiets katastrofval. Ja ni undrar vart han tog vägen såklart!
Det skall Squaller avslöja: han står på AGs och dricker shotsbricka med sina nya nya kontorskompisar (bildbevis ovan)! Bra eller dåliga nyheter? Upp till er att avgöra...

Men kom alltid i håg vart ni läser det först! Squaller red önskar er ett riktigt gott nytt!

Inga kommentarer: